nedelja, 24. avgust 2025

Pasulj Anice Jančič iz Starega Grada, kuharice na Osnovni šoli Anice Černejeve Mak..

Za pasulj (za 4 osebe) potrebujemo: 500 g suhega belega fižola 2 večji čebuli 3 stroke česna 1 žlico sladke mlete paprike 2 žlici ostre moke 1 lovorjev list 1 žlico masti ali olja sol poper 2 para prekajenih klobas Postopek Fižol namočimo čez noč v hladni vodi. Namočen fižol odcedimo, speremo in damo kuhat novice.si več »

Več iz medija

Prihaja Kreativni inkubator

Od 25. do 27. avgusta v Celjski mladinski center ponovno prihaja Kreativni inkubator – trije dnevi navdiha, znanja, povezovanja in odličnih gostov. Letos je ta... novice.si več »

Hostel na Špici lepo napreduje

Kot smo opazili na družbenih omrežjih Dušana Konde iz Kajak kanu kluba Nivo Celje, kajakaški hostel na Špici raste iz dneva v dan. Firma AG montaža, ki je... novice.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo