ponedeljek, 20. maj 2024

Porabimo ostanke mesnin

Testenine v paradižnikovi omaki s panceto Za omako v ponvi po potrebi na malo olja popečemo koščke mesnin, jih previdno prelijemo s paradižnikom iz pločevinke in malo vode. Zavremo, nato kuhamo vsaj 15 minut, da se omaka lepo zgosti in dobi žlahten okus. Malo pred koncem omako začinimo s strtim česnom, solimo po potrebi. Medtem v velikem loncu zavremo 4 l vode, jo solimo in v krop stresemo teste... družina več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo