petek, 22. avgust 2025

Refošk je ob Tartinijevi glasbi boljši

Glasba oziroma zvoki blagodejno vplivajo na proces predelave grozdja v vino. To že leta trdi italijanski dirigent, znan predvsem zaradi festivala v Sanremu, Giuseppe »Beppe« Vessicchio, ki je prepričan, da lahko glasba spremeni okus, vonj in barvo vina. Da to drži, so zdaj po trditvah udeležencev projekta Tartini 330 - Sound Experience by Sara pokazali laboratorijski in senzorični testi. Ugotov... primorski.eu več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo