Kranjska občina je v starem mestnem jedru postavila drevored, ki naj bi blažil vročino v poletnih mesecih in hkrati prispeval k boljšemu počutju ljudi. Ozelenitev je del evropskega projekta Be Ready, ki ga v Kranju izvajajo z namenom blaženja... dnevnik več »
Več iz medija
Zakaj nas je strah?
Množične histerije so v zgodovini že večkrat močno vplivale na našo družbo. Gre za pojav, pri katerem se strah, tesnoba ali nenavadno vedenje razširijo med... dnevnik več »
Francija žaluje: umrla je legendarna Brigitte Bardot
V 92. letu starosti se je poslovila ena največjih igralk 20. stoletja, Brigitte Bardot. Novico o smrti legendarne francoske igralke, pevke in goreče borke za... dnevnik več »
28-letnik s topim predmetom nad 59-letnico, njeno življenje...
Mlajši moški iz Medžimurja je včeraj zvečer v družinski hiši s topim predmetom večkrat udaril 59-letno žensko, ki je utrpela hude poškodbe. Zdravniki se borijo... dnevnik več »
YouTubov algoritem nas hrani z UI-pomijami«: milijarde ogledov za popolne...
Raziskava podjetja Kapwing je razkrila skrb vzbujajoč trend na največji svetovni video platformi: več kot 20 odstotkov vsebine, ki jo YouTube prek svojih... dnevnik več »
Kmetijstvo Čadež: 30-letnik dokazuje, da je samooskrba Slovenije z zelenjavo...
Aleš Čadež bi lahko postal človek, ki bi s sistemom paperpot popeljal Slovenijo na pot samooskrbe z zelenjavo. dnevnik več »
Domen Prevc se kameram ne bo mogel skriti
Ob prvem sprehodu po prizorišču prve postaje novoletne turneje nam je nekaj nemudoma padlo v oči. Slovenska skakalna reprezentanca je dobila novo pozicijo... dnevnik več »
Jager pa jaga: Tole ni o seksu, pa je hkrati o seksu....
Pravijo, da je za uspešno zvezo pomembno, da se partnerja prilagajata in si delita tudi kakšen hobi. Če pa si ga ravno ne delita, je pa lepo, da eden malo... dnevnik več »
Zgodbe o tatarskem biftku, ki se, če je pravi, nikoli ne...
»Tatari so večji surov kos mesa potisnili pod sedlo in med ježo se je to meso počasi speštalo in postalo mehko. In tako je nastal tatarc,« ob mizi rad... dnevnik več »

