sobota, 18. maj 2024

Recept: Pripravite piščanca na takšen način in postal bo vaš najljubši

Piščanec je izjemno priljubljen v slovenski kulinariki. Lahko ga pripravimo na več različnih načinov, zagotovo pa ga še niste pripravili v tej različici “obare”. Sestavine 6 piščančjih beder brez kosti in kože Sol Črni poper (pribl. 1 čajna žlička, razdeljena) 300 g (1 velika) bele čebule, srednje narezane na kocke 150 g (3-4 stebla) srednje 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo