četrtek, 15. maj 2025

Recept: Na žlico - babičin pasulj

»Imate tudi vi osebo, ki skuha kaj tako dobro, da to pojeste z največjim veseljem, in čisto nihče drug ne zna pripraviti te jedi tako kot ona? Pri meni je to babičin pasulj,« pravi Sanja Gačnik, ustvarjalka kulinaričnega bloga Lasanja. Poleg recepta, ki nam ga je predstavila, smo poiskali še nekaj takšnih, ki navdušijo le, če jih pripravi prava roka. preberite več » lokalno aktualno več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo