petek, 23. februar 2024

Povabilo k oddaji predlogov za Vurnikovo študentsko nagrado za leto 2024

Ob 100. obletnici visokošolskega študija arhitekture na Slovenskem, ki je bil organiziran na pobudo arhitekta Ivana Vurnika, so Center arhitekture Slovenije, Občina Radovljica, Krajevna skupnost Radovljica, Fakulteta za arhitekturo Univerze v Ljubljani in Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo Univerze v Mariboru leta 2018 ustanovili Vurnikovo študentsko nagrado za persp... outsider.si več »

Več iz medija

Studio AINO: 0,5 t

Mansardno stanovanje je potrebovalo rahlo osvežitev. Osnovna ideja je bila preprosta: zamenjati pohištvo, prepleskati ipd. A ko sta Urša Križman in Luka Fabjan... outsider.si več »

Reportaža: Šoping kozolcev

Pred časom je mojo pozornost pritegnil spletni oglas za star skedenj, ki je bil naprodaj za nekaj sto evrov. Plačaj, podri in odpelji. Skedenj je bil v dobrem... outsider.si več »

Made in China?

V središču Ljubljane stoji nov spomenik in to ni majhna stvar – prvič zato, ker novi spomeniki danes niso nekaj običajnega, in drugič zato, ker obravnavani... outsider.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo