nedelja, 19. maj 2024

To je razlog, zakaj vaš krompir, pečen v pečici, ni dovolj hrustljav

Večina prazničnih prazničnih jedi vključuje pečenko, ki je pogosto postrežena s krompirjem, pečenim v pečici, strokovnjaki pa pravijo, da zaradi ene same napake krompir ni dovolj hrustljav. Krompir, ki je zunaj hrustljav, znotraj pa mehak in puhast, je najboljši dodatek k mesu, a mnogi bodo pri pripravi te jedi delali napake in iz pečice ne 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo