petek, 23. februar 2024

O tem, kdo so teroristi, odloča Zahod

"O tem, kdo so teroristi, odloča Zahod. Zato so se na listi teroristov znašla številna gibanja, ki se borijo za pravice svojega naroda. Hamas in Palestinci niso edini primer. A to v resnici nikogar ne moti. Če namreč na Zahodu rečejo, da je nekdo terorist, potem je terorist. Potem se je proti njemu mogoče upravičeno bojevati. Do iztrebljenja. Pa če je terorist ali pa če ni.preberite več » mladina več »

Več iz medija

Županova palača

V Grosupljem, občini, 20 kilometrov oddaljeni od Ljubljane, ki jo že 14 let vodi Peter Verlič (SDS), se obeta največji občinski projekt do zdaj. Gre za projekt... mladina več »

Obredni zakoli

Evropsko sodišče za človekove pravice v Strasbourgu je sprejelo precedenčno odločitev glede zakola živali v skladu z verskimi dogmami oziroma je razsodilo o... mladina več »

Plastična prevara

 

Nedavno izdano poročilo ameriške okoljevarstvene organizacije Center for Climate Integrity (Center za podnebno neokrnjenost, CCI) opisuje, kako so velika... mladina več »

Komentar / Prilika o pravem času

 

Tako, pa smo dočakali polni dve leti vojne. Kmalu po začetku (10. junija 2022) je skupina podpisnikov pretežno levoliberalne provenience pozivala h končanju... mladina več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo