petek, 23. februar 2024

Kje je meja

Dramska skupina Kulturnega društva Podkum je v nedeljo, 3. decembra, v večnamenskem prostoru Podružnične šole Podkum, pripravila premiero nove predstave za odrasle z naslovom Kje je meja. Igro je režiral Matjaž Fajfar, za kostume sta poskrbeli Mateja Kos in Maja Odlazek. Člani so pridno vadili celo leto. Režijo je prevzel Matjaž Fajfar, ki ima tudi savus več »

Več iz medija

Zahvala za intervencijo

Včerajšnji požar na Sallauminesu je bil za trboveljske gasilce v zadnjih letih ena najbolj zahtevnih intervencij. Tako zahtevnega požara večstanovanjske stavbe... savus več »

Presenečeni nad obiskom

Učencem, ki so na informativnih dneh obiskali Gimnazijo in ekonomsko sredno šolo Trbovlje, so pripravili delavnice, ki so jih vodili dijaki šole. Devetošolci... savus več »

Matic Jere ni več Bohem

Matic Jere po četrt stoletja ni več Bohem. Na svojem fb profilu je objavil, da je prišel tisti čas, ko se razhaja s skupino Bohem. Podobno obvestilo javnosti... savus več »

Policisti pomagali

 

Zasavski policisti so se pretekli vikend ukvarjali z različnimi stvarmi. Obravnavali so le dve prometni nesreči in eno kršitev javnega reda in miru. Dvakrat so... savus več »

Lea in Kim pokalni prvakinji

 

Varovanke trboveljskega trenerja Damirja Grgića so brez težav upravičile vlogo favoritinj in ŽKK Cinkarna Celje pripele že 18 naslov pokalnih prvakinj... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo