sreda, 15. maj 2024

Cena pri nas ni vsota posameznih jedi, ampak ocena, kako se počutite na koncu

Izvirne barve, okusi in teksture. Tako kulinarični vodnik Michelin opisuje jedi, ki nastajajo pod taktirko Ane Roš Stojan. In prav taka je osebnost šefinje: barvita, izvirna, silovita in mehka hkrati, govori kot dež – in to same nepričakovane reči. svet kapitala več »

Več iz medija

Prijateljstvo, ki se splača

Ste bolj ali manj stalno v skrbeh zaradi denarja? Potem niste edini. Večini ljudi, ki niso rojeni z zlato žlico v ustih, finance povzročajo sive lase. svet kapitala več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo