četrtek, 16. maj 2024

Slovenski kruh pomaga ohranjati kulturno dediščino in lokalno gospodarstvo

Slovenski kruh je projekt družb Argeta, Mercator in Pekarna Grosuplje s katerim želijo podpirati lokalno gospodarstvo, hkrati pa tudi kulturno dediščino. Za pripravo kruha, ki sliši na ime Slovenski kruh uporabljajo slovenske sorte žitaric. Za polkilsko štruco kruha uporabljajo pšenico, proso, rž in koruzo, ki ji za konec dodajo še kanček rustikalnosti. Slovenski kruh je … uporabna stran več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo