četrtek, 16. maj 2024

Bučni pire po korakih

Kose rumene buče z lupino spečemo. Lupino pri pečeni buči odstranimo zlahka in meso nato pretlačimo v pire, ki je glavna sestavina številnih bučnih jedi.Pečico vključimo na 200 stopinj. Če bomo pekli v več pekačih hkrati, nastavimo na gretje s kroženjem zraka. Bučo operemo po zunanji strani, nato jo razpolovimo, ji odstranimo semena, če jih še ima, jo razkosamo na večje kose in v eni plasti položi... kmečki glas več »

Več iz medija

Praznični adventni čas

3. decembra, na prvo adventno nedeljo, bomo na adventnem venčku prižgali prvo svečko. Z decembrom se začne tudi meteorološka zima, in kot so napovedali... kmečki glas več »

Pospravimo predale s semeni

 

Pred nami so najlepši dnevi v letu. Vaše misli bodo drugje. A ob pospravljanju domov lahko pomislite tudi na red v predalih s semeni. "Vsekakor pa vsaj do... kmečki glas več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo