petek, 24. maj 2024

Najboljša sestavina z gozdnih tal! 5 okusnih receptov za kostanjeve jedi

Foto: fabiomax iz iStockSezona kostanja je znova tu! Kostanji, nekdanji “kruh siromaka”, so danes zelo cenjena in vsestranska sestavina, ki se enako dobro poda tako v sladke kot tudi slane jedi. V Evropi so se tradicionalno uporabljali za pripravo juh, dušenih jedi in kot priloge k različnim vrstam mesa, vključno s perutnino, divjačino in govedino. Danes jih najdemo moj prihranek več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo