sobota, 18. maj 2024

Fermentirajmo zelenjavo!

Pri nas doma smo od nekdaj ljubitelji kislega zelja in repe. Pač, tradicionalna pozno jesenska in zimska hrana, na katero pa je, če želiš imeti svojo, treba pomisliti nekoliko prej. Iz svojih potovanj po svetu pa smo prinesli še prenekatero idejo in recept. In malo smo poskušali, se zmrdovali nad nekaterimi okusi in se zaljubili iskreni.net več »

Več iz medija

Kaj podariti ob poroki?

Glavna sezona porok je pred vrati. Če ste na katero povabljeni, ste ob veselju za bodoča mladoporočenca zagotovo tudi že pomislili, kaj za slovesni dogodek... iskreni.net več »

Samooskrbni s soncem

 

Se sprašujete, kako do cenovno ugodne energetske prihodnosti? Želite zmanjšati energetsko odvisnost in hkrati dolgoročno prihraniti? Pomislite na svoj dom kot... iskreni.net več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo