petek, 22. avgust 2025

Mi ljubimo sardone!

Sardoni – ocvrti, opohani, marinirani, z oljkami, kaprami ali čebulo, na popečenih kruhkih s paradižnikom in gorgonzolo, z jajčevcem in mocarelo, v pašti s posušenim paradižnikom in limonino lupino, na belo, na rdeče, pa tudi v rogljiču ... Take in podobne recepte kuharskih mojstrov iz krajevnih lokalov ponuja »spominski fotografski album oz. knjižna reportaža po slastnih pojedinah s sardoni«, kot... primorski.eu več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo