četrtek, 16. maj 2024

Gobji prah - zelo uporaben dodatek jedem

Pripravljamo ga iz posušenih gob, ki jih zmeljemo v gobji prah, na primer lisičk ali dežnikaric. Najboljši prašek dobimo iz gobanov, golobic, sivk, dežnikaric in črnih trobent. Posebno okusen je gobji prah iz mešanih gob. Zmeljemo jih v mešalniku ali mlinčku za kavo. Gobe morajo biti zares suhe, sicer se sprimejo v krpice. Gobji prah hranimo v nepredušno zaprti posodi.Gobe za prah posušimo tako, d... kmečki glas več »

Več iz medija

Praznični adventni čas

3. decembra, na prvo adventno nedeljo, bomo na adventnem venčku prižgali prvo svečko. Z decembrom se začne tudi meteorološka zima, in kot so napovedali... kmečki glas več »

Pospravimo predale s semeni

 

Pred nami so najlepši dnevi v letu. Vaše misli bodo drugje. A ob pospravljanju domov lahko pomislite tudi na red v predalih s semeni. "Vsekakor pa vsaj do... kmečki glas več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo