petek, 29. avgust 2025

Rižota z bučo in žajbljem

Sestavine za 4 osebe: · 800 g hokaido buče · 300 g arborio riža · 7,5 dl zelenjavne jušne osnove · večja čebula · 2–3 žlice masla · malo oljčnega olja · 60 g naribanega parmezana · sol in poper · nekaj svežih listkov žajblja ali žlička suhega   Priprava: 1. korak: Trdo bučo prerežemo novice.si več »

Več iz medija

CELJE Kampus za zdaj po načrtih

 

V Splošni bolnišnica Celje so pripravljeni na začetek delovanja Kampusa ljubljanske medicinske fakultete, za kar so konec lanskega podpisali pogodbo o... novice.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo