nedelja, 10. december 2023

Koliko je vredno Golobovo zaupanje v ministrico

Neprepričljivi predsednik Robert Golob pravi, da svoji ministrici za javno upravo popolnoma verjame in zaupa. V komunikaciji so on in njegovi piarovci uporabili oba glagola. »Zaupati« tukaj zagotovo pomeni, da verjame, da je Sanja Ajanović Hovnik postopala pravilno, transparentno in nekoruptivno v nizu afer: glede poti v New York s petčlansko delegacijo in svojim možem, ob možnih nepravilnostih pr... mladina več »

Več iz medija

Ljudi ne moremo pustiti čakati

"Sam imam pristop, ki se je izkazal v življenju pri velikih projektih. Takšen je: najprej se grem prepričat, kaj je težava pri lokalnih ljudeh, skupnostih in... mladina več »

Komentar / Wildersov svet

 

Prejšnji teden je evropski politični prostor pretresla novica o preobratu na nizozemskih volitvah, kjer je na presenečenje vseh slavil skrajni desničar,... mladina več »

Ambiciozni in dvolični

 

V generalni skupščini OZN v New Yorku je bil 22. november eden najsrečnejših dni za nerazvite. Na ta dan so države na pobudo afriških držav izglasovale... mladina več »

Zakaj vlada čaka?

 

Vlada je maja letos odstavila dolgoletnega direktorja urada za narodnosti Staneta Baluha in za vršilca dolžnosti imenovala Janeza Doltarja, ki ga je predvidela... mladina več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo