nedelja, 10. december 2023

Dončić je prehitel tudi Tita

»Ko sem na morju v Turčiji povedal, da sem iz Slovenije, sem postal za vse natakarje Dončić. On je največja slovenska medijska zvezda vseh časov in zelo težko ga bo preseči. Mislim, da je prehitel tudi Tita.«preberite več » mladina več »

Več iz medija

Ljudi ne moremo pustiti čakati

"Sam imam pristop, ki se je izkazal v življenju pri velikih projektih. Takšen je: najprej se grem prepričat, kaj je težava pri lokalnih ljudeh, skupnostih in... mladina več »

Komentar / Wildersov svet

 

Prejšnji teden je evropski politični prostor pretresla novica o preobratu na nizozemskih volitvah, kjer je na presenečenje vseh slavil skrajni desničar,... mladina več »

Ambiciozni in dvolični

 

V generalni skupščini OZN v New Yorku je bil 22. november eden najsrečnejših dni za nerazvite. Na ta dan so države na pobudo afriških držav izglasovale... mladina več »

Zakaj vlada čaka?

 

Vlada je maja letos odstavila dolgoletnega direktorja urada za narodnosti Staneta Baluha in za vršilca dolžnosti imenovala Janeza Doltarja, ki ga je predvidela... mladina več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo