nedelja, 10. december 2023

INEOS Grenadier 4×4 se odpravlja v Severno Ameriko!

INEOS Automotive, ki domuje v Franciji in je zadolžen za proizvodnjo terenskega Genadierja 4×4, je naznanil prihod prvih primerkov, ki so namenjeni v Severno Ameriko. Vozila, ki so prilagojena regulativi v ZDA in Kanadi so bila za naročilo na voljo pred približno tremi meseci, tokrat pa se njihovi kupci lahko veselijo prihoda prvega svežnja svojih … car and user več »

Več iz medija

BMW R 18 100 Years

BMW R 18 na naši strani nikakor ni tujec. Preizkusili smo že kar nekaj modelov … pravzaprav smo preizkusili vse različice. Nikoli do sedaj pa se v uredništvu... car and user več »

Zlata v kombinaciji s črno

”Praznični” zlati sijaj, ki prihaja iz novih PVD različic Balticovih časomerov, je kot nalašč za popestritev decembrskega vzdušja. Za enako ceno... car and user več »

Samsung Galaxy Z Fold5

 

Prepogljivim napravam enostavno manjka ”zing”.Pametne napravice, ki lahko postanejo večje oziroma se zmanjšajo delujejo kot vodilo napredka, vendar... car and user več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo