sreda, 1. maj 2024

Sledite temu postopku za hitro in enostavno kisanje zelja

Kislo zelje je fermentirano zelje, ki ga lahko postrežemo kot solato ali prilogo. Ni le okusna solata, temveč tudi vir probiotikov, ki so lahko koristni za zdravje črevesja. V Srednji Evropi je kislo zelje priljubljeno že več stoletij. Pripravimo ga tako, da sveže zelje drobno sesekljamo in fermentiramo. To je preprost postopek, kako pripravimo okusno plus novice24 več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo