nedelja, 10. december 2023

Zakaj ste sprejeli to službo?

Pred časom sem (v tem članku) razmišljal o bajni zaposlitvi in kako te (dolgo) ne boste našli. Razmišljanje v članku bi lahko strnil v sklepno misel: ‘Vedno dobimo tisto, kar potrebujemo. To pa pogosto ni enako temu, kar si želimo.’ Pri iskanju bajne zaposlitve nas pogosto ‘odnesejo’ vse potencialne prednosti in ugodnosti. Ker pa ‘zastonj savus več »

Več iz medija

Kje je meja

Dramska skupina Kulturnega društva Podkum je v nedeljo, 3. decembra, v večnamenskem prostoru Podružnične šole Podkum, pripravila premiero nove predstave za... savus več »

Prvi Miklavžev turnir

Člani Šahovskega kluba Rudar Trbovlje so v sredo, 6. decembra, organizirali prvi Miklavžev turnir za mlade šahiste. Sodelovalo je 13 igralcev iz Trbovelj.... savus več »

Živko v izboru Mladi upi 2023

 

Tia Tanja Živko se poteguje letos v izboru Mladi upi 2023 (povezani so z oddajo Slovenija ima talent) za to, da bo lažje segla do zvezd. Kdo je Tia Taja Živko... savus več »

Na današnji dan: Jože Zakovšek

 

Na današnji dan leta 1964 je v Ljubljani umrl Jože Zakovšek, slovenski učitelj in surdopedagog (strokovnjak za delo z gluhimi in naglušnimi). Jože Zakovšek se... savus več »

Pumptrack Hrastnik

 

V četrtek, 7. decembra, so otvorili Pumptrack progo Hrastnik. Objavljamo sporočilo za javnost Občine Hrastnik: »V četrtek, 7. decembra, se je v Hrastniku... savus več »

Dogajanje na Trbovlje Open 2023

 

Pred vami je reportažna oddaja z 51.mednarodnega karate turnirja Trbovlje 2023. V tokratni reportaži z mednarodnega turnirja v karateju boste lahko prisluhnili... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo