ponedeljek, 17. junij 2024

Najboljši način za pripravo piščančjih perutničk v cvrtniku na vroč zrak

S pravim orodjem in navodili lahko v cvrtniku na vroč zrak naredite skoraj vse. Želite na hitro “kuhano” jajce? Uporabite cvrtnik. Nekaj ​​slanine v par minutah? Ja, poskusite cvrtnik. Hrepenite po polnem krožniku hrustljavih piščančjih peruti, ne da bi morali dodati tono olja ali paniranja? Uporabite cvrtnik na vroč zrak. Če imate cvrtnik, lahko uživate 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo