petek, 10. maj 2024

Na predstavitvi nove kuharske knjige Gregorja Podržaja in Livia Perina Iz morja v ..

Kuharska knjiga, ki povezuje prijatelje, pa tudi Grosuplje in Kali Včeraj je v restavraciji DiVino v Kristalni palači BTC Ljubljana potekal pravi kulinarični festival morske kuhinje. Zbrana množica obiskovalcev je preizkušala recepte morskih specialitet iz pravkar izdane kuharske knjige... več grosuplje več »

Več iz medija

Ob zaključku projekta ZAGON

 

Projekt ZAGON se zaključuje. Naj ob njegovem zaključku namenimo nekaj besed glavnim dosežkom v njegovem okviru. Od začetka projekta v mesecu septembru 2022... grosuplje več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo