ponedeljek, 1. september 2025

Testenine z makom in mandlji

Potrebujemo: 500 g širokih rezancev 50 g sladke smetane 50 g masla 100 g mandljevih lističev 2 žlici mletega maka Sol poper Rezance skuhamo v slani vodi ter jih odcedimo. Mandljeve lističe popražimo, da rahlo porumenijo. V ponvi segrejemo maslo, dodamo prepražene mandlje, nato še mleti mak. Premešamo in zalijemo s smetano. Ko smetana zavre, novice.si več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo