sreda, 22. maj 2024

Ste ponesreči presolili juho? Tukaj je nekaj nasvetov, kako jo popraviti

Ponesreči presoljena juha, omaka ali enolončnica je zelo pogosta nesreča v kuhinji. Brez skrbi, za vas imamo nekaj trikov, kako rešiti presoljeno jed. Redčenje Najpreprostejši način za zmanjšanje slanosti juhe je, da dodate več nesoljene tekoče osnove ali vode. Lahko pa uporabite tudi paradižnikovo mezgo, če se poda k receptu. Dodajanje škroba Sestavine, ki vsebujejo plus novice24 več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo