nedelja, 2. junij 2024

3 prednosti uporabe navadne kuhinjske soli, ki nimajo nobene zveze s pripravo hrane

Sol je več kot le začimba, saj jo lahko v gospodinjstvu izkoristimo na različne načine, čeprav se najpogosteje uporablja kot začimba. Njena uporabnost sega dlje od zgolj začinjanja jedi, saj je v gospodinjstvu prav tako koristna zaradi svojih nevtralnih lastnosti, odsotnosti motečega vonja in drugih prednosti. 3 načini, kako sol izkoriščamo za različne gospodinjske namene 1001 ideja več »

Več iz medija

Tole kokosovo pecivo je nebeško

Obstajajo različne kremne sladice, vendar je Rafaelo plazma pecivo nekaj posebnega. Sestavine Krema: 6 rumenjakov 160 g sladkorja 1 vanilijev sladkor 2 praška... 1001 ideja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo