torek, 14. maj 2024

Trik za najboljše melancane (jajčevce) – tako so popolnoma drugačni!

Ste tudi vi že kdaj v restavraciji naročili zelenjavo na žaru in v jedi dobili popolnoma neprebavljive melancane (jajčevce)? Ali pa ste jih pripravljali doma po receptu, pa so bili še vedno preveč podobni surovim? Prvi razlog je ta, da moramo melancane pred pripravo obdelati. Drugi pa je ta, da terjajo za pripravo več časa … eko dežela več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo