petek, 15. avgust 2025

Segrevanje oljčnega olja ni škodljivo, vendar je najbolje, da ga uporabljamo za h...

Oljčno olje se ne sme segrevati, ker naj bi ob tem v njem nastajale škodljive transmaščobne kisline, je eden izmed pogostih prehranskih mitov. To ne drži, res pa ga je priporočljivo uporabljati za hladne jedi, pravijo na Inštitutu za nutricionistiko. rtvslo več »

Več iz medija

Petra Seliškar

 

Samota in na nek način dolgčas proizvedeta male mislece ali filozofe, ki razmišljajo o stvareh, za katere mi nimamo časa oziroma smo pri tem površni. rtvslo več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo