sreda, 19. junij 2024

Voda odnesla krajanko

V sredo, 7. junija, so imeli gasilci ogromno dela v občini Zagorje, kjer je močno neurje in obilica dežja povzročil precej škode. Pogrešajo krajanko. Zasavski gasilci so posredovali še v Trbovljah in na Taborniški poti v Hrastniku. Neurje v Zagorju Proti večeru so se nad osrednjim delom države razvila močna neurja, ki so zajela predvsem savus več »

Več iz medija

Sobivanje s starimi starši

V zadnjem času sem od bodočih staršev dobila kar nekaj vprašanj v zvezi z vzgojo svojega otroka v razširjeni družini – torej tam, kjer so vsakodnevno prisotni... savus več »

Piknik DI Zagorje

Da vedno za dežjem posije sonce….velja kot pribito! Po naročenem lepem vremenu so se člani DI Zagorje v soboto, 15. junija, srečali na Klančišah. Ker je... savus več »

Maister na Mlinšah

Kulturno društvo Mlinše je v svoj letošnji program razstav v sodelovanju z Društvom generala Maistra za Zasavje in Zveze društev generala Maistra vključilo... savus več »

V Hrastniku kradli rože

 

Občina Hrastnik vsako leto pred občinskim praznikom naroči zasaditev in ureditev zelenic ter gredic po občini – letos so za zasaditev poskrbele pridne... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo