sobota, 15. junij 2024

Postani del ekipe ZMŠT

Postani mladinski_a voditelj_ica tudi ti! Zavod za mladino in šport Trbovlje k prijavi za mladinske voditelje vabi vse, ki vas zanima organizacija in soustvarjanje delavnic in dogodkov ter vodenje skupin mladih ljudi. Išče se tudi pomoč za delo v Kavarni in hostlu v Zavodu za mladino in šport Trbovlje! Z delom na tem področju pridobiš savus več »

Več iz medija

Novi mojstri karateja

V ponedeljek, 10. junija, je osem članov Karate kluba Trbovlje opravilo izpit za črni pas – 1. DAN in so tako za vedno odložili svoje rjave pasove v... savus več »

Jamatlonci spet v rudnik

V Hrastniku so se že zbrali udeleženci poletnega Jamatlona, ki se bodo kmalu odpravili v rudnik. Startali bodo na Ajnzerju in se podali na dobrih pet km dolgo... savus več »

Tleči avto

V petek, 14. junija, ob 15.13 se je na Rudarski cesti v Trbovljah kadilo izpod pokrova osebnega vozila. Do prihoda gasilcev PGD Trbovlje–mesto so vzdrževalci... savus več »

V Dobrljevem voda ni pitna

Občina Zagorje ob Savi obvešča porabnike pitne vode iz vodovodnega sistema Dobrljevo, da voda ni pitna zaradi kontaminacije vodnega vira in jo je potrebno do... savus več »

Pobratenje Zagorje – Prilep

 

Rotary klub Zagorje Kum je v prisotnosti asistenta guvernerja, veleposlanika, župana in številnih drugih gostov medse sprejel makedonski Rotary klub Prilep. Na... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo