sreda, 27. september 2023

Številke in dosežki, ki vzamejo sapo

Porsche Slovenija je v treh desetletjih delovanja izjemno vplivalo na slovenski vozni park. Samo VW golfov so v tem času na naše ceste spravili več kot 73 tisoč, k temu so dodali dobrih 61 tisoč polov, na tretjem meestu največjih uspešnic pa... avto fokus več »

Več iz medija

Prenova za MG-jevega križanca

Da gre za prenovljen model, boste navzven opazili po drznejši sprednji maski, led žarometih, novih odbijačih in zadnjih led lučeh v led tehniki, poleg novega... avto fokus več »

Osnovni modeli M se poslavljajo

 

Nova BMW-ja X5 M in X6 M sta na voljo le v izvedbi competition, a ne zato, ker bi lahko pričakovali še šibkejši osnovni izvedbi. Bavarci so se namreč odločili,... avto fokus več »

Nova kona tudi na elektriko

 

Z dolžino 4,36 metra, širino 1,83 in višino 1,58 metra je praktično enaka izvedbam s klasičnimi motorji, zahvaljujoč medosni razdalji 266 cm, kar je 6 cm več,... avto fokus več »

Avstrija uvaja enodnevne vinjete

 

Za vinjeto za osebna vozila oziroma vozila z maso do 3,5 tone z veljavnostjo en dan bo treba odšteti 8,60 evra, uporabna pa bo predvsem za tiste potnike, ki... avto fokus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo