sreda, 17. julij 2024

Končno direktor policije

Vlada Roberta Goloba bo po letu dni na oblasti očitno vendarle imenovala generalnega direktorja policije s polnim mandatom. Tako vsaj kaže razpis, ki je bil objavljen po veljavnem zakonu, kar pomeni, da bo novi prvi mož še vedno lahko le policist, ne pa vojak ali kak drug varnostni strokovnjak.preberite več » mladina več »

Več iz medija

Brazilski afropop v Križankah

V Križankah bo 21. julija ob 21.00 v okviru 72. Ljubljana Festivala nastopila afrobrazilska glasbenica Margareth Menezes. Na koncertnem večeru, ki je nastal v... mladina več »

Sosežigalniški suspenz

 

Performerka Danijela Zajc bo danes ob 20. uri v Anhovem premierno nastopila z gibalno telesnim, zvočnim in uprizoritvenim nastopom v sklopu Sosežigalniškega... mladina več »

Kdo vse je podprl Trumpa?

 

Drugi dan republikanske nacionalne konvencije je minil v znamenju izrazov podpore Donaldu Trumpu iz ust nekdanjih strankarskih tekmecev. Da ima Trump njeno... mladina več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo