nedelja, 23. junij 2024

Nekdanja nogometaša Celja se poslavljata z obale

Kot smo že poročali se pri Kopru, po tem, ko so sezono zaključili zgolj na šestem mestu, v tem prestopnem roku obetajo številne spremembe igralskega kadra. Sedaj je tudi uradno jasno, da se z obale poslavljata dva nekdanja nogometaša Celja. Rudi Požeg Vancaš in Žan Benedičič sta namreč zaključila svojo pot pri kanarčkih, postala pa … sn portal več »

Več iz medija

Zatišje pred viharjem

Slovenska nogometna reprezentanca se pripravlja na ključni obračun z Anglijo na EURU 2024, kjer bo poskušala doseči največji uspeh v zgodovini. Selektor Matjaž... sn portal več »

Beltinci z veliko okrepitvijo

 

Beltinčani bodo v prihodnji sezoni v svojih vrstah lahko računali tudi na Stjepana Oštreka, ki je donedavnega igral pri lendavski Nafti. Sedemindvajsetletni... sn portal več »

Nov zmaj v gnezdu

 

NK Olimpija je predstavila svojo prvo letošnjo okrepitev, 25-letnega vezista Charlesa Alvesa Moreiro Thalissona. Brazilec se je Zmajem pridružil, potem ko je... sn portal več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo