sobota, 22. junij 2024

Čebelice, čebelice

Tudi v Sloveniji 20. maja obeležujemo svetovni dan čebel. Na ta dan se je leta 1734 rodil pionir sodobnega čebelarstva Anton Janša. Svetovni dan čebel je posvečen čebelam in drugim opraševalcem, ki igrajo pomembno vlogi pri varnosti s prehransko preskrbo, njihova prisotnost pa je tudi pokazatelj stanja lokalnega okolja. Ste vedeli? – da je imel savus več »

Več iz medija

V slovo: Matjaž Piškur

V torek, 18. junija, so se na trboveljskem pokopališču poslovili od prvega predsednika zasavskih veteranov in poveljnika 87. Območnega štaba TO Trbovlje v času... savus več »

V Zagorju napihal 0,91 mg/l

Za zasavskimi policisti je dogajanja poln pretekli vikend in minuli teden. Obravnavali so kar deset manjših prometnih nesreč in štiri primere kršitev javnega... savus več »

Portreti Rdečih revirjev

 

Ta vikend se festival Rdeči revirji odvija v Trbovljah, vmes je bil v Zagorju, v Hrastniku pa je potekal v vikendu od 23. do 26. maja. Na njem se je odvilo več... savus več »

Urlaub na vasi

 

Kulturno društvo Podkum kot vsako leto v tednu pred zadnjo soboto v juliju pripravlja počitniške dejavnosti, ki so jih poimenovali Urlaub na vasi. Predstavitev... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo