sreda, 12. junij 2024

Več kot 70 avtomobilov že čaka prve radovedne obiskovalce

Verjetno največji avtomobilski dogodek na naših tleh zadnjih let, se je z novinarskim dnem tudi zares začel odvijati. Na površini 66.000 kvadratnih metrov bo vsakomur, ki ga to zanima, na voljo bližnje (vozniško) srečanje z več kot 70 osebnimi avt... avto fokus več »

Več iz medija

Prenovljeni Citroënovi delavci

Prenova je prinesla tudi bogatejši nabor tako serijskih kot tudi doplačilnih varnostnih in drugih sistemov za pomoč pri vožnji, poleg štiriletnega jamstva... avto fokus več »

Z isto glavno sestavino

 

Po uspehu prvega kodiaqa pri Škodi za novi model niso bistveno spreminjali recepta, katerega glavna sestavina je prostornost. V bistvu so je še malo dodali,... avto fokus več »

Aerodinamika, vredna njenega imena

 

Morda se nam zdi nesmiselno, a limuzinski avtomobili imajo po svetu še vedno izjemno pomembno vlogo. Tudi širom Evrope so dovolj priljubljeni, da se je koncern... avto fokus več »

Obeta se vroč dvoboj kupejev SUV

 

O priljubljenosti športnih terencev ni nobenega dvoma, zato je jasno, da tudi velike nemške znamke v prehodu na elektromobilnost stavijo ravno na ta segment.... avto fokus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo