sreda, 27. september 2023

Iz skupine Stellantis jeseni v Münchnu le Opel

Izpuščanje velikih avtomobilskih salonov je med proizvajalci postalo nekaj običajnega. Nekako so nas že navadili, da se na finančno zahtevne dogodke podajajo le, če imajo za to zares dober razlog. Letos v Münchnu ravno zato ne bomo videli skorajda... avto fokus več »

Več iz medija

Prenova za MG-jevega križanca

Da gre za prenovljen model, boste navzven opazili po drznejši sprednji maski, led žarometih, novih odbijačih in zadnjih led lučeh v led tehniki, poleg novega... avto fokus več »

Osnovni modeli M se poslavljajo

 

Nova BMW-ja X5 M in X6 M sta na voljo le v izvedbi competition, a ne zato, ker bi lahko pričakovali še šibkejši osnovni izvedbi. Bavarci so se namreč odločili,... avto fokus več »

Nova kona tudi na elektriko

 

Z dolžino 4,36 metra, širino 1,83 in višino 1,58 metra je praktično enaka izvedbam s klasičnimi motorji, zahvaljujoč medosni razdalji 266 cm, kar je 6 cm več,... avto fokus več »

Avstrija uvaja enodnevne vinjete

 

Za vinjeto za osebna vozila oziroma vozila z maso do 3,5 tone z veljavnostjo en dan bo treba odšteti 8,60 evra, uporabna pa bo predvsem za tiste potnike, ki... avto fokus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo