petek, 24. maj 2024

Handball cup Zasavje 2023

V soboto, 27. maja, je domači rokometni klub Dol TKI Hrastnik na Dolu pri Hrastniku pripravil turnir v mini rokometu za deklice in dečke letnikov 2013 in 2014, katerega se je udeležilo 25 ekip iz Slovenije in Hrvaške. V tekmovalnem delu, je bilo odigranih 58 tekem v štirih kategorijah, sodelovalo pa je približno 250 otrok savus več »

Več iz medija

Parada učenja uspela

Parada učenja uspela Vseslovenski festival Parada učenja, ki je potekala v sredo, 22. 5. 2024, so na Zasavski ljudski univerzi tokrat prvič pripeljali v... savus več »

Gasilci v akciji

Gasilci v akciji Rešili osebo iz dvigala V četrtek, 23. maja, ob 9.34 uri so na Šuštarjevi koloniji v Trbovljah gasilci PGD Trbovlje iz pokvarjenega dvigala... savus več »

Na Mlinšah odlična razstava

Kulturno društvo Mlinše že četrto leto v program uspešno vključuje mesec razstav na temo poljudnoznanstvenih vsebin. V petek, 17.  maja 2024, je bila v dvorani... savus več »

Spet Zasavje cup

V soboto, 25. maja, bodo pripravili na Dolu pri Hrastniku pravo celodnevno rokometno druženje. Cel dan bo potekal tradicionalni Zasavje cup, tekmovanje v mini... savus več »

Usposobljene ekipe prve pomoči

 

V Hrastniku se je 18. maja v organizaciji RKS OZ Hrastnik, URSZ izpostava Trbovlje in Občine Hrastnik na regijskem preverjanju ekip prve pomoči CZ in RK... savus več »

V Luciji 17 medalj

 

V nedeljo, 19. maja, je Karate zveza Slovenije v sodelovanju s tehničnim organizatorjem Društvom za borilne veščine Piran organizirala drugo pokalno tekmo KZS.... savus več »

Novi roboti v Katapult Robotiki

 

V Katapult Robotiki so nadgradili laboratorij z najnovejšo pridobitvijo – kolaborativno robotsko roko FANUC in robotskim psom Mobyem. Ta izjemna robota bosta... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo