četrtek, 21. september 2023

Kakšna je kakovost našega mesa?

Pod okriljem 61. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA, ki bo v Gornji Radgoni potekal od 26. do 31. avgusta letos, je na ljubljanski Biotehniški fakulteti, Oddelek za živilstvo, potekal prvi del 44. mednarodnega ocenjevanja kakovosti mesa in mesnih izdelkov. Ocenjevalna komisija pod vodstvom dr. Mateje Lušnic Polak (Biotehniška fakulteta Ljubljana) je namreč pod drobnogledom imela sveže me... kmečki glas več »

Več iz medija

Korenček ni le za juho!

Še vedno je okusen in iz njega lahko pripravimo na primer tole zanimivo prilogo – recept zanjo smo izbrali iz knjige Barbare Remec Slastno iz korenin, pa... kmečki glas več »

Gibanje za zdravje

Če želite z njo spremeniti način življenja ali zmanjšati telesno težo, upoštevajte, da boste uspešni samo z redno vadbo, ki mora biti nujno pospremljena tudi s... kmečki glas več »

Šunka in gibanica za sladokusce

 

V organizaciji Društva za promocijo in zaščito prekmurskih dobrot, v sodelovanju z Zavodom za kulturo, turizem in šport Murska Sobota ter ob podpori Mestne... kmečki glas več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo