četrtek, 21. september 2023

Štajerska avtocesta pred Blagovico proti Mariboru zaprta

Zaradi več prometnih nesreč je pred Blagovico proti Mariboru zaprta štajerska avtocesta. Nastaja daljši zastoj, promet pa občasno poteka po enem pasu. Obvoz za osebna vozila je možen po regionalni cesti med Lukovico in Blagovico, poroča dnevnik več »

Več iz medija

Onana se je posul s pepelom

V najbolj pričakovani tekmi prvega kroga nove sezone nogometne lige prvakov je Bayern pred domačimi navijači s 4:3 ugnal Manchester United. Jude Bellingham je... dnevnik več »

Teniški igralci proti Kitajski

 

Slovenska moška teniška reprezentanca bo v boju za obstanek v drugi svetovne skupine Davisovega pokala igrala proti Kitajski, ki bo v vlogi gostiteljev, dvoboj... dnevnik več »

Vaščani napadli policista

 

Da je nekdo na območju Dobruške vasi poskušal preprečiti izvedbo zemeljskih del na zasebnem zemljišču in da je lastniku pri tem celo zagrozil z orožjem, je bil... dnevnik več »

Po hitri cesti v nasprotno smer

 

Zagotovo je bil nemalo presenečen voznik, ko mu je včeraj ob 19.40 na hitri cesti proti Kopru nasproti pripeljalo vozilo. Da bi se izognil čelnemu trčenju, je... dnevnik več »

Vlamljal, dokler ga niso ujeli

 

Mariborski kriminalisti so zaradi vrste tatvin ovadili 26-letnika, državljana Kosova, ki se je po zaslišanju pri preiskovalnem sodniku znašel v priporu. Če ga... dnevnik več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo