četrtek, 21. september 2023

Caterham vstopa v svet elektrike z novim konceptom EV Seven

Znamka Caterham slovi po izdelavi lahkotnih športnih avtomobilov, ki ponujajo nepozabno in predvsem pristno vozno izkušnjo, kar je v dobi elektrifikacije zavoljo težkih baterij težko dosegljivo, so se v britanskem podjetju odločili prestopiti ta prag. Razvili so koncept električnega modela Seven, s katerim želijo pokazati izvedljivost tovrstnega električnega športnika. Pri snovanu novega EV Seven ... car and user več »

Več iz medija

Oris x Bracenet Aquis Date

Oris se že nekaj časa ukvarja z okoljsko ozaveščenimi sodelovanji, zdaj pa se je vrnil s še enim odličnim, tokrat s podjetjem Bracenet. Rezultat tega sta dve... car and user več »

Hyundai Kona (2023)

 

Hyundai je predstavil novo generacijo kompaktnega SUV-ja Kona, ki postaja glavni igralec v svojem segmentu. Tudi v drugo Kona ostaja na voljo z napredno... car and user več »

IWC Big Pilot’s Watch AMG G 63

 

Nastanek markantne pilotske ure kot tudi vsestransko zmogljivega vozila temelji na zgolj funkcijski osnovi. Danes je slika popolnoma drugačna, saj se oba... car and user več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo