nedelja, 4. junij 2023

Peugeot je privlačnemu križancu 2008 namenil obsežno prenovo

Peugeotov najuspešnejši SUV v B segmentu se s pomlajeno podobo podaja v drugo polovico življenja, z oblikovno in tehnološko posodobitvijo ter obsežno elektrifikacijo bo še naprej ostal konkurenčen. Po treh letih in skoraj 700 tisoč prodanih primerkih je med najpomembnejšimi Peugeoti, prav tako se je s 75 tisoč primerki izkazala električna različica E-2008. Glavno nit avtomarket več »

Več iz medija

Mini John Cooper 1to6 Edition

Mini 1to6 Edition je izdelan v barvi Midnight Black Metallic, ki jo dodatno dopolnjujejo zunanja obloga Piano Black, 18-palčna platišča Circuit Spoke v barvi... avtomarket več »

Legendarni V8 se umika elektriki

 

Ekologija je naredila svoje, saj se tudi Maserati poslavlja od znamenitega V8 motorja, natančneje z zadnjo različico z dvema turbopolnilnikoma in 572 KM.... avtomarket več »

ABT RS6 Legacy Edition

 

ABT navdušuje s poslovilno izdajo Audija RS6 z V8 motorjem, imenovano kar Legacy Edition, s katero so poklanjajo že skoraj legendarnem avtomobilu. Zadnji RS6... avtomarket več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo