sreda, 12. junij 2024

Izpod rok Giorgetta Giugiara se je ponovno rodil Hyundaiev legendarni kupe

Le nekaj ur pred odprtjem letošnje razstave Concorso d’Eleganza Villa d’Este je Hyundai pokazal ponovno rojeni koncept, ki predstavlja pomemben del zgodovine korejske znamke. Pred malce manj kot 40 leti je Hyundai predstavil enega svojih bolj pozn... avto fokus več »

Več iz medija

Prenovljeni Citroënovi delavci

Prenova je prinesla tudi bogatejši nabor tako serijskih kot tudi doplačilnih varnostnih in drugih sistemov za pomoč pri vožnji, poleg štiriletnega jamstva... avto fokus več »

Z isto glavno sestavino

 

Po uspehu prvega kodiaqa pri Škodi za novi model niso bistveno spreminjali recepta, katerega glavna sestavina je prostornost. V bistvu so je še malo dodali,... avto fokus več »

Aerodinamika, vredna njenega imena

 

Morda se nam zdi nesmiselno, a limuzinski avtomobili imajo po svetu še vedno izjemno pomembno vlogo. Tudi širom Evrope so dovolj priljubljeni, da se je koncern... avto fokus več »

Obeta se vroč dvoboj kupejev SUV

 

O priljubljenosti športnih terencev ni nobenega dvoma, zato je jasno, da tudi velike nemške znamke v prehodu na elektromobilnost stavijo ravno na ta segment.... avto fokus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo