sreda, 7. maj 2025

Pri Francetovi jami ocenjevali špeh in kruh

V priljubljeni izletniško-pohodniški koči Jamarskega društva Ribnica Pri Francetovi jami, ki jo že dolga leta vodi Matjaž Mrhar, so leta 2016 pripravili prvo ocenjevanje domačega špeha. Ta dozoreva na poseben način in postaja vse bolj uporaben ter zdravju koristen suhomesni izdelek v prehrani. Letos so po tehtnem premisleku pripravili razširjeno... e-utrip več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo