sobota, 21. junij 2025

Okusi po zagorsko iz Zasavja

Rudarstvo, steklarstvo in druga industrija so svoj pečat pustili tudi v zasavski kulinariki. Marija Čop – ambasadorka Zasavske kulinarike in turizma, si prizadeva za večjo promocijo zasavskih jedi, še posebno za Zasavsko jetrnico, saj so prave jetrnice doma samo v Zasavju in morajo biti narejene s kašo. Turistično društvo dediščine in tradicije Podkum,  se usmerja zon več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo