četrtek, 17. julij 2025

Bogastvo narave na praznični mizi

Kaj si bomo privoščili za veliko noč? Tradicionalni jedilnik vključuje večje količine trdo kuhanih jajc, prekajenega mesa in potice. Nekateri se obilne velikonočne pojedine držijo zaradi prijetnih spominov iz otroštva, drugi iz navade oziroma zato,... dnevnik več »

Več iz medija

Prodorna v premišljenosti

Rojstvo je eden od ponavljajočih, četudi ne najbolj očitnih motivov pričujočega prvenca dramaturginje in klinične psihologinje Maje B. Kranjc. Izpostaviti ga... dnevnik več »

Cerkev, veš svoj dolg?

 

Nedavno sprejeto resolucijo v Evropskem parlamentu o ohranjanju spomina na žrtve povojnega komunističnega obdobja v Sloveniji je komentirala tudi Spomenka... dnevnik več »

Praznično varčevanje

 

V Franciji je premier François Bayrou prepričan, da morajo Francozi več delati, zato je predlagal, da bi ukinili dva državna praznika. Pri tem je bil zelo... dnevnik več »

Je poletje še čas brezskrbnosti?

 

Poletje in počitnice – praviloma čas brezskrbnosti. Toda zdi se, da se tudi to spreminja – tako kot vse drugo okoli nas. O tem, ali je to učinek interneta ali... dnevnik več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo