petek, 2. junij 2023

Hennessey z demonstracijo krofov in zažganih gum

Pri Hennessey Performance imajo za seboj zabaven vikend, saj so na onostranstvo poslali kar nekaj parov gum. So vsaj odšle v slogu, kot ga lahko pričara Venom 1000, Ford Mustang GT500 na steroidih. Čeprav obstaja Venom 1200, ki je strup v pravem pomenu besede in smo vam ga servirali na povezavi TUKAJ, bo tudi Venom … car and user več »

Več iz medija

Audi je pomladil modela A6 in A7

Audi je za modela A6 in A7 pripravil rahlo spomladansko osvežitev, ki ju bo ohranila konkurenčna še kakšno dodatno leto, preden se odločijo za celovito... car and user več »

FIAT Topolino

 

FIAT je razkril ime in podobo svoje najnovejše rešitve za trajnostno mobilnost v mestih: Topolino. Popolnoma električni štirikolesnik Fiat Topolino bo... car and user več »

Kombinacija prestiža nove dobe

 

Ali se trendi ustvarjajo sami, ali le-te ustvarjajo blagovne znamke? Retorično vprašanje, na katerega ne bomo zlahka dobili pravega odgovora. Dejstvo je, da... car and user več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo