torek, 30. maj 2023

Počasneje pomeni bolj varno in varčno

Večina evropskih avtomobilskih agencij opaža, da se je promet po epidemiji in sled vojne v Ukrajini upočasnil. Hitrostnih prekrškarjev je bilo v letu 2022 za približno 30 odstotkov manj kot v letu poprej, razlogi pa ne tičijo zgolj v varnostnih vidikih spoštovanja omejitev temveč predvsem zaradi varčnosti. Vozilo ki potuje 115 km/h namesto 130 km/h … car and user več »

Več iz medija

Roboti (Robots)

Konec julija, natančneje 27. 7., prihaja v kinematografe romantična komedija z naslovom Roboti, ki razkriva zgodbo ženskarja in preračunljive ženske, ki ji gre... car and user več »

Se BMW podaja na valove?

 

Da v bavarski prestolnici nastajajo ena izmed naj premijskih vozil nekako vemo. Svoje najbolj prestižne izdelke namreč uspešno tržijo tudi v svetu najbolj... car and user več »

Škoda Enyaq iV 80 75kW/95KM

 

Čehi, navkljub čedalje bolj zelenemu logotipu v svetu električnih vozil zagotovo niso zelenci. Pravzaprav imajo v svojem bogatem arhivu kar nekaj... car and user več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo