nedelja, 19. maj 2024

Električni Explorer je najnovejši sad sodelovanja z Volkswagnom

Ford predstavlja prerojenega Explorerja, ki je v dobi elektrifikacije postal električni SUV na platformi partnerja Volkswagen. Prvi član inovativnega novega električnega segmenta pri modrem ovalu, združuje značilno ameriško podobo z nemško kakovostjo in vodi nove smernice znamke na evropskih tleh. Najodmevnejša posebnost novega Explorerja se skriva pod površjem, saj je nastal na enaki MEB modularn... avtomarket več »

Več iz medija

Lamborghini Urus SE

Lamborghini razkriva pomembno pridobitev na poti elektrifikacije, saj so divjega Urusa prelevili v prvega priključnega hibrida, s katerim korakajo v novo... avtomarket več »

Mini predstavlja Acemana

Bavarci predstavlja ‘britanskega’ električarja po imenu Aceman, ki ohranja videz študije in njene gabarite. Prihaja v malce bolj oglati formi kot... avtomarket več »

Lexus LY680

Luksuzna jahta je oblikovana z namenom, da strankam ponudi občutek »pristana sredi morja, kjer se lahko počutijo svobodno in sproščeno«. Njena zunanjost... avtomarket več »

Tokio bo gostil »Twisted Japan«

 

Ljubitelji 4×4 vozil skoraj zagotovo poznate britanskega predelovalca Land Rover in Suzuki Jimny modelov, ki jim roke pridnih mojstrov pričarajo precej več... avtomarket več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo